Nieuwe lay-out website

Wij hebben in voorbereiding, een nieuwe lay-out en nieuwe/simpeler indeling van de gcharderwold website.
Er is een hoofdmenu, dat volledig is wanneer u inlogt, U kunt ingelogd blijven in de eindversie.
De verslagen worden zoals nu gerubriceerd. De onderwerpen worden makkelijker gevonden en met zoeken vind U alle documenten op zoekargument.
Klik hier of klop en U wordt naar een preview gebracht. Op en aanmerkingen aan webmaster@gcharderwold.nl. Inhoudelijk is de preview tot 31-10-2014 bijgewerkt

Log in

Nieuwsrubrieken

Agenda

Geen evenementen
maandag, 01 december
10:00 - 12:30
Herendag Winterkoning
dinsdag, 02 december
09:30 - 11:30
Ladies inloop Winterkoningin
donderdag, 04 december
10:00 - 12:00
Seniorendag Wintervorst(in)

Golfvereniging

logoe
"Golfclub Harderwold" is al twintig jaar de vaste vereniging op het golfresort.
Met ingang van 1 januari 2015, gaat Harderwold en haar golfclub van start met een nieuw flexibel lidmaatschap en speelrecht systeem.
Vanaf ca € 575 euro kunt U het hele jaar golfen, waarbij bij deelname in verenigingsverband enorme besparingen worden bereikt. U bent dan lid van de Golfclub, en de NGF en beschikt dan over speelrecht dat bij uw golfpatroon past. (meer klik)
 
In 2011 werd het 20-jarig jubileum met de nodige sportieve en feestelijke activiteiten gevierd. Het Lustrumfeest werd afgesloten met live-muziek op zaterdagavond en dat leverde een prachtig slotaccoord op van de festiviteiten.
Tijdens het lustrum werden diverse kunstwerken getoond in het clubhuis. Alle schilderijen, beelden en overige objecten zijn vervaardigd door leden van de golfclub en werden te koop aangeboden tijdens het lustrum. Zo hebben enkele kunstwerken een nieuw onderkomen gevonden en een gedeelte van de opbrengst werd geschonken aan de stichting Handicart.
Na twintig jaar heeft de vereniging aangetoond nog steeds springlevend te zijn en iedere week maken talloze leden gebruik van de mogelijkheid om in wedstrijdverband met elkaar te golfen. Op de maandagochtend spelen de heren van Harderwold hun rondes, op dinsdagochtend is het traditioneel damesochtend en de senioren vullen de donderdag met verreweg de grootste en meest enthousiaste groep golfers. De overige wedstrijden van de vereniging vinden meestal plaats in de weekeinden, afwisselend op zaterdag of zondag.
Op dit moment heeft de vereniging ongeveer 450 leden waarvan 50 jeugdleden. het programma voor de jeugdleden wordt actief begeleid door de jeugdcommissie en de vereniging heeft zich verbonden aan het programma "Committed to Jeugd" van de NGF. Klik Hier voor verdere contributieinformatie

Lidmaatschap Jeugd

committed to jeugd banner Nieuwe jeugdleden zijn natuurlijk ook van harte welkom. Vanaf 7 jaar kunnen zij lid worden en zolang zij nog geen GVB hebben zijn zij verplicht de groepslessen theorie en praktijk te volgen. Binnen de vereniging is een specifieke jeugdcommissie, ondersteund door jeugdcoaches, actief om de jeugd bij de verdere doorgroei te begeleiden.
Hoewel het golfen een wedstrijdsport is, je speelt tegen de baan en tegen jezelf, vinden wij het als club erg belangrijk dat er plezier binnen en buiten de baan is
De Jeugd Commissie organiseert de wedstrijden (zowel op de baan van GC Harderwold als op andere banen).

De Technische Commissie organiseert groepslessen voor de jeugd t/m 17 jaar.
Meer informatie over de golfclub is te vinden op de internetsite: www.gcharderwold.nl
De jeugdcommissie heeft een ook een eigen site: http://jeco.gcharderwold.nl
Het is mogelijk proeflid te worden van Golfclub Harderwold.
Dat kan tegen een speciaal eenmalig proeflidmaatschap tarief gedurende het kalenderjaar en is inclusief:
8 Jeugdtrainingen van de golfpro van 1 uur
Gebruik van de driving range (ballenkaarten moet je zelf aanschaffen bij de receptie)
Gebruik van de puttinggreen
Mogelijkheid om deel te nemen aan een aantal jeugdactiviteiten
Kosten: 1/2 jaar proeflidmaatschap jeugd: € 85,--
De bedoeling van het proef lidmaatschap is een ruime tijd meetrainen en spelen met de verenigings jeugdleden en daardoor een goede beslissing kunnen nemen of dit een leuke sport voor jou is.

Lees meer...

Route naar de Harderwoldbaan


Harderwold weergeven op een grotere kaart