GCH Open Dag 21 sep 2014 flyer kleinOPEN DAG 21 SEPTEMBER
harderwoldballGolfclub Harderwold nodigt u uit om naar de Open Dag te komen op het Golfresort Harderwold in Zeewolde. Tussen 11:00 en 16:00 uur bent u van harte welkom en wordt u geïnformeerd door leden van de Golf Club Harderwold. Zij zullen u te woord staan en vertellen waarom golf zo’n leuke sport is. Dit is voor u en/of uw kind(-eren) de ideale gelegenheid om gratis kennis te maken met de golfsport tijdens die dag. 
 

Lidmaatschap op maat - Lid worden van GC Harderwold is erg aantrekkelijk, niet alleen voor de jeugd maar ook voor volwassenen. Wie denkt dat lidmaatschap van een golfvereniging duur is zal blij verrast worden door de aantrekkelijke aanbieding die alleen geldt op zondag 21 september 2014. Er geldt alleen op die dag een speciale aanbieding waarbij u tot het einde van 2014 maar €199,00 betaalt. In dit bedrag zit niet alleen het lidmaatschap verwerkt maar ook de verplichte bijdrage voor de NGF en een horecategoed voor het golfrestaurant van Harderwold. Voor dit bedrag mag je gedurende de rest van het jaar 2014 zo vaak golfen als u wilt op het Golfresort Harderwold. Voorwaarde voor deze attractieve aanbieding is wel dat u ook in 2015 lid blijft van GC Harderwold en speelrechten aanschaft. Speelrechten voor 2015 kunnen worden verkregen vanaf €425,00. “Wat?”, zult u denken, “golfen is toch een dure sport!?” Harderwold introduceert in september een zeer vernieuwende lidmaatschapsmodule waarbij u merkt dat uw lidmaatschap niet veel hoeft te kosten. Voor beginnende golfers zijn er tijdens de Open Dag ook andere aanbiedingen die gelden voor de 9 holes recreatiebaan. Laat u voorlichten tijdens de Open Dag over de aantrekkelijke mogelijkheden van lidmaatschap.


Gezellig - GC Harderwold is een gezellige vereniging waar veel leden zich vrijwillig inzetten in diverse commissies. De vereniging telt meer dan 400 leden en er zijn mogelijkheden om uit te groeien naar 600 leden. GC Harderwold bestaat al meer dan 20 jaar en hoopt in 2016 haar 25-jarig jubileum te vieren. Er is o.a. een ‘Nieuwe Leden Commissie’ die, zodra u zich heeft aangemeld, u begeleidt op het Golfresort Harderwold en u wegwijs maakt binnen de vereniging.


Speciale aanbiedingen - Op zondag 21 september 2014 is het voor aspirant-leden ook mogelijk om deel te nemen aan een gratis golf clinic van een uur samen met een golfprofessional. Deze golf clinic staat gepland van 12:30 tot 13:30 uur. U kunt zich hiervoor opgeven bij de ledenadministratie van GC Harderwold. Ook vindt er die dag een jeugdtoernooi plaats waarbij je mee kunt lopen om te kijken hoe zij spelen en om te ervaren hoe het is om als jeugdlid met golfsport bezig te zijn. Mensen die tijdens de Open Dag besluiten om lid te worden kunnen daarna evt. onder begeleiding 9 holes lopen om zo de golfbaan te leren kennen.


commjeuglogoJeugd - Wist u dat er bij GC Harderwold een zeer actieve Jeugdcommissie is die uw kind(eren) vanaf 5-jarige leeftijd kunnen begeleiden bij hun interesse in de golfsport? GC Harderwold heeft in 2013 het predicaat ‘Committed to Jeugd’ ontvangen van de Nederlandse Golf Federatie. Hiermee voldoet GC Harderwold aan eisen die de NGF stelt bij de opvang en begeleiding van jeugdleden binnen een golfvereniging. De jeugdcoach van GC Harderwold is tijdens de Open Dag ook aanwezig om ouders en jeugd voor te lichten over opvang en begeleiding tijdens hun kennismaking en ontwikkeling in de golfsport bij GC Harderwold.

 

 

resort

Locatie - Het Golfresort Harderwold is gelegen aan de Pluvierenweg in Zeewolde. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en het resort biedt alle faciliteiten die u op een golfbaan mag verwachten, waaronder een 18 holes golfbaan en een 9 holes PAR 3 recreatiebaan. Er zijn voldoende trainingsmogelijkheden, zoals een driving range, putting greens etc. en er zijn golfprofessionals die u kunnen helpen bij het ontwikkelen van uw golfspel. Er is ook een golfrestaurant met een enorm terras wat uitzicht biedt over de mooi aangelegde 18 holes golfbaan. Op de menukaart van de verrassende keuken vindt u uitstekende gerechten en het vriendelijke personeel van het restaurant laat u qua service en gastvrijheid aan niets ontbreken.


GC Harderwold en haar leden verheugen zich op uw komst op zondag 21 september 2014! Wilt u deelnemen aan de gratis golf clinic met een golfprofessional of meelopen met de jeugdwedstrijd? U kun zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor vragen kunt u ook bellen met de ledenadministratie, telefoon: 0341 - 353 075.

 
Golfclub Harderwold wil graag meer leden, er is dan ook geen wachtlijst.

Voor inschrijfformulier klik hier en clubfolder klik daar en machtigingformulier hier